macrosoftware

Cele mai des intalnite probleme la autoturisme si autoutilitare

0

Am fi tentati sa credem ca vara vom scapa de reparatiile masinilor noastre. Si asta pentru ca avem tendinta sa credem ca in mare parte iarna vom avea parte de cele mai dure si drastice probleme ale pieselor auto. Insa nici vara nu ne tine prea departe de reparatiile auto si de tot ceea ce inseamna inlocuirea si schimbarea unor piese auto.

Poate ca lucrurile ar sta diferit daca am avea o grija sporita, dar chiar si asa se intampla sa avem nevoie de un buget consistent pentru a putea repara aerul conditionat la masina. Iar aceasta problema o putem identifica atat la masinile personale, cat si la acele masini autoutilitare, deoarece vara caldura ne poate da mari batai de cap.

De fapt ar trebui sa recunoastem ca una dintre marile probleme pe care le pot avea autoturismele noastre este strict legata de aerul conditionat si de tot ceea ce inseamna sistemul pentru aerul conditionat. De altfel ar trebui sa recunoastem ca pot aparea probleme la urmatoarele piese auto si de ce nu chiar sisteme precum:

  • compresor ac;
  • filtru uscator;
  • radiator ac;
  • conducte ac;
  • conducte clima;
  • freon;
  • instalatie ac (asta pentru ca in paragrafele de mai sus am amintit de problemele pe timp de iarna si de complicatiile care apar in acest sezon);
  • ventilator habitaclu (aeroterma);

Cred ca toate piesele de mai sus va sunt foarte cunoascute avand in vedere ca cel putin o data v-ati  impotmolit de aceasta problema, mai ales daca ati avut parte si de o vara caniculara. Cred ca de asta se cam tem toti soferii, mai ales cei care sunt nevoiti pe canicula sa realizeze curse foarte lungi.  Pe de alta parte ar mai trebui spus ca atunci cand va pregatiti sa schimbati compresorul ac este necesar sa curatati instalatia de climatizare.

Iar aceasta curatare se va face prin intermediul si cu ajutorul unui aparat special de curatare. De asemenea, dupa aceea se va incarca cu freon si asta pentru ca, daca nu veti parcurge aceste etape veti risca sa stricati si instalatia cea noua. Bineinteles daca bugetul nu va permite sa puteti achizitiona piese noi, de calitate superioara, cara sa va aduca la pachet si o oarecare garantie, puteti totusi sa apelati la piesele auto DSPA.

Chiar daca nu sunt noi sunt suficient de bune incat sa va ajute sa va reparati maina si de ce nu climatizarea. In plus de asta si pretul este unul mult mai mic. De altfel acesta nu poate fi o problema pentru voi daca va alegeti toate acele piese din dezmembrari. Pana la urma nu se va intampla nimic rau cu toate acestea, ci din contra va puteti bucura de autoturismul vostru si de rezolvarea problemelor. Intr-un cuvant va puteti bucura de cele mai simple moduri de a va rezolva problemele si de ce nu la preturi foarte accesibile.

September 1, 2018 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar