macrosoftware

Blog

Stai pe Facebook? Stai degeaba ca oricum nu stii nimic

Comments Off on Stai pe Facebook? Stai degeaba ca oricum nu stii nimic

Stiai ca Facebook-ul e ca frigiderul? il deschizi din 5 in 5 minute desi stii ca nu vei gasi nimic nou. Daca o stiai p-asta, bravo tie, dar fac pariu ca nu stiai ca din 2011 si pana in prezent, Facebook a platit peste 4 milioane de euro celor care au cea mai intensa activitate pe reteaua sa de socializare. Glumesc, asa ar fi intrat in faliment demult. De fapt, a acordat recompense desteptilor care au contribuit la imbuntatirea securitatii pe Facebook si care cumulat depasesc 4 milioane de euro. Deci, daca esti destept poti fi platit pentru asta. Nu ti-a trecut prin minte nu-i asa? Asa ca lasa Facebook-ul si mai deschide si tu o carte, mai fa un curs de ceva, iesi afara, socializeaza. (gazduire web ieftina M.H)

Oricum nimanui nu-i pasa cand postezi pe Facebook ca “te simti odihnit” sau ca te uiti la Gossip Girl sau la Nora pentru mama. Sau, ca tot vine ziua lu’ Valentin, sunt sigur ca tot Facebook-ul o “se simta iubit”. Sincer, voiam sa-mi sterg contul dar cum m-as mai distra daca nu as mai putea citi ceea ce altii cred ca ma intereseaza maxim. Stiai ca exista pe fb minunata optiune “has lost someone dear”? Nici eu, pana de curand. Deci, daca iti moare cineva drag, poti posta pe fb asta. Ex: Ion Popescu has lost someone dear – feeling sad. Minunat, nu-i asa? ca doar asta iti vine sa faci in secunda 2 cand afli ca n-o sa mai vezi niciodata pe cineva drag – sa postezi pe fb. Mi se face rau.

Asa ca, postati mai putin pe fb, iesiti mai mult p-afara si aveti grija de corpurile voastre.

February 12, 2016 |

Beneficiile oferite de etichete business-ului tau

Comments Off on Beneficiile oferite de etichete business-ului tau

…sau de ce ar trebui sa apelezi la Myprint.ro pentru etichete adecvate afacerii tale.

Business-urile traiesc vremuri interesante, timpuri in care fiecare proces este automat si foarte putin este lasat interventiei manuale. Acesta este un contrast ascutit fata de trecut, cand procesele obisnuiau sa dureze mult mai mult decat era necesar.

Costuri mici, marketing puternic

Printarea de etichete este o activitate care a fost prin preajma de cateva decenii si continua sa castige teren pe masura ce tehnologia avanseaza. Partile care continua sa se imbunatateasca sunt viteza de executie si volumul care poate fi gestionat in orice moment.

Nu conteaza despre ce tip de etichete este vorba, intotdeauna exista o tehnologie disponibila care o va realiza rapid si eficient. Accesibilitatea este un alt aspect care a crescut odata cu tehnologia. In momentul in care matrita (sablonul) este conceputa, restul trece prin procesul de fabricare alaturi de alte mii de etichete care vor rezulta din masinarie. In mod traditional, printarea etichetelor se realizeaza prin masinarii numite flexografe.

Printre beneficiile principale ale printarii de etichete se numara:

  • Rapiditatea livarii

Unul dintre punctele tari care este pus in cap de lista de producatori. Asa cum era asteptat, progresele in tehnologie au adus viteza si acuratetea la un cu totul alt nivel.

Cand vine vorba de print, totul se realizeaza acum in mod digital. Era digitala reprezinta viitorul, nemaifiind nevoie de matrite.

  • Costurile relativ reduse

Asa cum am mentionat mai devreme, procesele digitale elimina si minimizeaza cele mai multe costuri ridicate de matrite. Discutam de un element important pentru business-uri, din moment ce salveaza costuri. Achizitionarea unor etichete cu cost mic pe bucata este o metoda excelenta de a taia din cheltuieli. In afaceri orice leu conteaza.

  • Calitatea printului

Printul digital, existent si pe BursaDePrint.com, este un avantaj imens in productia de etichete. Tehnologia de astazi asigura claritatea imaginii, iar business-urile se pot folosi de acest lucru pentru o prezentare cat mai clara a produselor lor.

Servicii de optimizare seo kabuto.ro,mai multe informatii aici.

Partener:Bursa de Transport

May 20, 2014 |
Skip to toolbar